Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Digitale Medier 1881 og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Google
Digitale Medier 1881 sin karriereside

Innlegg

Vi bidrar igjen med tropisk chillaxation og surfete vibes, og gleder oss til å bli kjent med alle som tar turen innom.

  • ndc
  • oslo spektrum
  • ndc2023

https://karriere.1881.no/pages/spor-1881-om

Ikke lenge igjen nå, og agenda er klar! Kom innom og bli med på en konkurranse eller tre :)

  • ndc
  • ndc2022
  • oslo spektrum

1881 gjør seg klare for sin første stand på NDC - og sin første forelesning! Velkommen til oss! Vi lover konkurranser med spennende priser og kreative aktiviteter :)

  • oslo spektrum
  • ndc2022
  • ndc

Jobber du allerede i Digitale Medier 1881?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@1881.no