Video er produsert av Experis Academy ved Nora Haukland

1881 satser offensivt på utviklere

Har du lyst til å jobbe med 1,5 millioner unike brukere i uka, for en av landets mest kjente merkevarer? Er det viktig for deg å hele tiden lære noe nytt? Da bør du søke på en av 1881 sine ledige stillinger som plattformutvikler og senior .Net-utviklere!

Få merkevarer står like sterkt hos oss nordmenn som 1881. Hvem har vel ikke søkt opp et nummer eller en adresse via denne nummeropplysningen? Bak landets ledende formidler av person- og bedriftsopplysninger, ligger enorme mengder data som forvaltes, utvikles og optimaliseres. Nå skal bedriften styrke utviklingsavdelingen, og trenger deg på laget! 

Elin Brusberg er Team Lead for utvikling og teknisk ansvarlig i 1881. Hun forteller at nyansatte kommer inn i et selskap i vekst, i en spennende tid: 

– Nylig har ledelsen tatt et strategisk valg om at vi skal være med å drive firmaet fremover. Vi har frie hender, ganske bra budsjett og mulighet til å gjøre spennende ting.

Utviklere i stadig utvikling

Som plattformutvikler skal du være med å gjøre 1881 enda mer skybasert. Du blir en del av et nyopprettet team som jobber spesifikt med å strømlinjeforme deres skyplattform og DevOps-tjenester.

– Skyreisen er nok noe av det mest spennende vi jobber med nå, nevner Christian. 

Det sier Christian Sandtveit. Han har jobbet som utvikler for 1881 i litt over et år, og forteller om en arbeidsplass som er opptatt av at de ansatte også skal få mulighet til å utvikle seg selv.

– 1881 er et firma hvor du lærer veldig mye, veldig fort. Vi jobber med komplisert kode, har høye krav til oppetid og at alt fungerer sømløst. I tillegg får man holde på med så mye forskjellig. Fordi systemet er så stort, får du aldri tid til å kjede deg. Og om du ønsker å fylle på med kompetanse, oppmuntres vi også til å komme med forslag til det. 

Flat struktur  

Elin mener 1881 er et perfekt sted for en seniorutvikler

– Vi kan tilby en flat struktur. Det er kort vei til toppen, vi er flinke til å snu oss rundt og høre på nye idéer og tanker. Her kan du være med å forme teknologiene vi velger og hvordan vi jobber, forteller hun. 

Som seniorutvikler bør du være god på .NETC#webservices og Pubsub/Message Bus. Fordi en stor del av jobben handler om formidling og kommunikasjon, er gode norskkunnskaper også viktig. 

Høyt under taket

1881 holder til i moderne og sentrale lokaler på Nydalen. Som om det ikke skulle være nok med både buss, trikk og t-bane i gåavstand, stopper også lokaltoget utenfor kontoret. Christian trekker frem arbeidsmiljøet og det sosiale som noe av det beste med å jobbe i utviklerteamet til 1881: 

– Under korona har det jo naturlig nok stoppet litt opp med arrangementer, men vi har hatt litt aktivitet over teams, for eksempel spillekvelder. Tidligere har vi gjort alt fra å spille curling til piknik i parken. Om vinteren går det mye i langrenn.

Men det er ikke noe krav om å ha smørebod i garasjen, legger Elin til: 

– Vi har også sosiale aktiviteter helt uten sport, bare slik at det er sagt. Det er hyggelig å kunne møtes for en lønningspils og bli kjent med folk fra andre deler av selskapet. Vi har folk i alle aldre og livssituasjoner som jobber her, og liker å holde det høyt under taket, avslutter hun. 

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor